Thursday, March 29, 2012

Busy time !

Leidsin aega siia midagi kribada. Vaatan, et teised, keda ma jälgin viimasel ajal väga ei postita. Julgustuseks ütlen, andke aga peale, ma ikka loen.
Aeg on kiire olnud viimased kaks nädalat, koolis on koormus suurenenud ja tõsine andmine käib. Mu meelest suht nonsense asjad, mingi psühholoogia referaat, mida õppejõud isegi ei loe..noh loodame, et ta siis ei loegi neid, oleks mu hindele üsna kasulik. Eile esimest korda üle pika aja hakkas mulle meeldima see värk, sai kohtuotsust kirjutatud. Tunnen ennast üsna hästi, et sel korral võtan paremad punktid selle eest võrreldes kolme eelnevalt kirjutatud kohtuotsusega. Varem tegin suht suvalt, siis nüüd võtsin üsna tõsiselt ja piiriks antud 2 A4 lehte oli täpselt paras maht, tavaliselt jääb vähemalt pool teisest lehest tühjaks.
Uudiseid veel niipalju, et lähen 6. mail reisile Gran Canariasse. Poleks uskunud, et ma sel kevadel julgen koolist ära minna, aga nüüd on piletid ära ostetud ja minek kindel. Probleem on selles, et mul harjutuskohus reisi ajal, aga loodame, et saab selle kuidagi muud moodi ära teha. Tagasi tulles maandume 9.35 Tallinnas ja kell 12.15 oleks vaja olla Tartus Näituse 20 ruum K09 ja hakata Rooma Eraõiguste Aluste tööd kirjutama, aga ma ei tea, kuidas ma sinna jõuan. Loodame parimat.
Kiire aja jooksul, mil ma tegelesin õppimisega ja reisi planeerimisega, olen ma koguaeg mõelnud, et sellest või tollest võiks siin blogis kirjutada, aga kui läheb kirjutamiseks, siis pole küll enam kõik need mõtted meeles ja läheks üsna pikale ka. Sellest tulenevalt tuleb mul selleks korraks pillid kotti panna...wait...mul tuli meelde, et ma võitsin ju SkiTraxi ennustusmängu. Ega suusatamisega mitteseotud inimesed selle ennustusmängu põhimõttest aru ei saa, aga lihtsamalt seletades võitsin ma 204 osavõtja ees ennustusmängu ja võtsin 1300$ vääruses auhinna - suusad suusafirma poolt, kelle suuski pole vist ükski eestlane oma silmaga veel näinud. Enne hooaega pidin siis valima 10liikmelise tiimi ja enne Tartu Maratoni oli õigus vahetada üht mees- ja naissuusatajat. Minu suurimad tänud lähevad teele neile: Rezac, A.Aukland, J,Ahrlin, Santus(Brink), M.Fredriksson, Nystöm, J.Hansson, S.Hansson(S.Santer), S.Boner ja V.Shevchenko. Kui auhinna kätte saan siis teen kindlasti oma täna saadava telefoniga mobile uploadi ja siis näete ka, millised need välja näevad.
Ja olekski selleks korraks kõik.

2 comments:

  1. Ma olen näinud neid suuski! Otepää MK-l olid ühe boksi ukse taga :D

    ReplyDelete
  2. Joppas sul siis :D Ise pole veel küll kedagi sõitmas näinud, aga küll varsti näeme :)

    ReplyDelete