Friday, November 11, 2011

11/11/11

Kell 2 algab Inglise õiguskeeles töö...ei suuda õppida, aga loodan väiksema pingutusega läbi saada ning esimesed EAP'd on käes. Praegu on mul veel 2h aega. Loodame, et läheb hästi.
Täna on siis see ennustatud imeline maailmalõpu kuupäev, siiani oleme elus. Õhuks sain ka Eesti - Iirimaa pileti, mille üle on hea meel. Teistpidi võttes on ka halb, sest jõuan öösel mingi kell 3 koju ja siis kannatab laupäeva kvaliteet, ei usu, et isegi trenni jõuan.
Suutmatus õppida võib tuleneda Sajandi Jalkamängu ootusest, aga olen samaväärselt elevil ka Olosel algava suusahooaja suhtes. Vaatasin stardiprotokolle ja pulss tõusis ja loodan, et omadel läheb ikka hästi ja veel paremini. Äkki tulevad tulemused üles juba enne Tallinna poole lahkumist kell 17:30. Pärast tulemustest kuulmist keeran end teisele lainele - jalkalainele.
Kui suusatamise hooaja algusest rääkida, siis võib juba juhtuda see, et täna jagatakse ära üks Juunioride MMi koht ehk Artur Paloki sõnade järgi turismipakett Türki. Nimelt antakse üks koht sportlasele, kes saavutab FISi võistlustel parima FIS punkti. Täna on sprint ning madalat FIS punkti on pigem raskem saada kui homsel ja ülehomsel distantsisõidul. Laupäeval on 15km uisku ning pühapäeval 10km klassikas. Ennustan, et Olose võistluste parim FIS võetakse pühapäeval ja mul on ka idee, kes selle võtab, aga hilisema parastamise ja solvumise vältimiseks jätan selle enda teada. Järgneva kolme kuu jooksul on võimalik teistel veel seda tulemust, mis see nädalavahetus saavutatakse, ületada. Näiteks usun, et minnakse detsembris Soome võistlema ning lisaks toimuvad Skandinaavia karika etapid(Soomes ja Rootsis), kuhu on võimalik proovima minna. Sisetunne aga ütleb, et see koht jagatakse Olosel. Lisaks jagatakse esimeste MK etappidele pileteid. Pole juhendit näinud, aga usun, et isegi, kui keegi teine korra sähvatab, siis Ruka tuurile lähevad ikka Kümmel, Einaste, Tammjärv, Kärp, Rehemaa, Simonlatser. Aga valik esimesele MK etapile Sjusjoenis saab olema huvitav ning sõltub otseselt homsest võistlusest. Loodame Raido või mõne Team Kalju liikme üllatamisele ning kanditaatide ringi murdmisele. Kui esimese jaoks peaks see olema lausa eesmärk, siis teiste jaoks on ehk natuke veel vara, aga Otepää etapil tahaks neile juba kaasa elada :)
Ma loodan, et saan täna kahel korral rõõmustada, et sõpradel läheb hästi(loe: näidatakse suurt arengut) ning reedeõhtusest jalgpallilahingust tuleb kõva elamus ning hea tulemus silmas pidades teist mängu !

PS! võtan endale õiguse reklaamida SEDA by Team Kalju ! Enjoy.

No comments:

Post a Comment