Sunday, November 13, 2011

Hommikusöök Werneris.

Esimese asjana olen väga uhke. Väga lahe, et tehtud töö eest tänatakse.
Edasi... Alustame inglise keelest, kus ma sain imekombel läbi, kuigi pigem arvasin, et kukkusin läbi ehk esimesed EAPd on käes, jess!
Reedel sai siis jalgpalli käidud vaatamas ning kui mu esimene ja seni viimane Eesti korvpallikoondise mäng lõppes Eesti 60 - Leedu 90, siis samasugune või isegi suurem saun tuli esimeselt ja seni viimaselt jalkakoondise mängult. Kogu maailma ebaõnn ning ebaõnnestumised sattusid lihtsalt ühele tähtsale mängule, kahjuks. Lisaks on Trappantoni teinud head teesklemistreeningut ning Robbie Keane on tropp, iga asja peale pikali, vinguma ja siis jookseb kohtuniku poole vastu, käed laiali kaarti nurumas ning too ka alati andis. Aga, palun, lõpetage Eestile häbi tegemine nende kommuunidega a'la Kassaile labidaga pähe jne.
Suusatamisest siis... Mingit suurt rõõmu fännile ei pakutud, aga positiivset oli ikka. Alvar üllatas reedel tõsiselt ning mulle üllatuseks tulid laupäeval ja pühapäeval üsna samasugune kaotus võitjale meie parimal, Karlil, kes saab mõlemalt päevalt üsna sarnase FIS punkti ja asub selles arvestuses liidriks.. See oli üllatus, uskusin, et ikka klassikas kaotatakse kõvasti vähem võrreldes uisudistantsiga. Positiivne oli see, et kaotus võitjale vähenes vähemalt Karli puhul märgatavalt. Detsembris saab Vuokattis veel näha võitlust selle FIS punkti eest teenitavale Juunioride MMi kohale, sest klassikas olid 3 paremat vaid 12 sekundi sees ning eile vähe rohkem kaotanud poisse ei saa kaugeltki mitte maha kanda. Raido tegi rohkemgi, kui lootsin ja murdis nii esimesele MKle ning ka suusatuurile, kuhu pääses ikkagi 7 Eesti meest. Loodame, et esimesel MKl ei juhtu see, mis on viimastel aastatel juhtunud, et Eesti meeste kohad on viimases neljandikus. Ma olen teie poolt !
Ise sain ka siis eile üle pika aja treeningule. Raske oli minna, aga välja minnes oli tunne juba hea. Jooksin 1h30, mis on paras algus. Alates homme kella 10st siis koolinädal vaba ning praegu peaks olema Levil, aga seal pole kahjuks lund. Päästaks Mariliisi hea meelega ära sellest jamast, mis seal toimub. Vaba nädala puhul planeerin väikest laagrit kolmapäevast pühapäevani, aga plaan on koostamisel ning siin ootan heade sõprade abi.
T. Õ. - Kergejõustik
K. H. - F (EKE)
K. Õ - Jooks - Jõmm ( 5' Basic, 2x JV, 3harj. PJ?)
N. H - IM (-165)
N. Õ - midagi iisit.
R. H - 2h30 F?, jooks?
R. Õ - vaba
L. H - F?, jooks? 3x krp + 2x3x40''
L. Õ. jooks+jõmm
P. H. jooks 3h
Andke soovitusi, mida võiks teisiti teha, kui teisipäeval on kergeraksus 30m lendstardist, kohapealt. Kohapealt kaugus ning kolmik. Tahaks parandada novembri alguse tulemusi 3,53s-4,24s-2,66m-7,88m.
Aitab tänaseks, nüüd võtan ette selle lühikese koolinädala !

No comments:

Post a Comment