Thursday, November 3, 2011

B.O.T

Tere, ma olen indu täis. Mõni sõber on isegi küsinud, et kas mul on igav...see võib olla nii, sest viimasel ajal olen ma nii palju ette võtnud ja tulevikku vaadanud ja seda planeerinud. Ehk siis avasin enda jaoks veel ühe väljundi ehk tulin tagasi blogimaailma. Kustutasin vanad postitused maha ning neid üle vaadates veendusin, et mul oli siis jube halb kirjakeel. Proovin end parandada.
Sellesse postitusse ei hakka oma viimase 10 kuu tegemisi postitama, aga ehk tulevikus. Aga miks ma siis ikkagi indu täis olen ? Esiteks võib-olla see, et septembris läbisin kohtunike koolituse ning kavatsen juba sel talvel taskuraha teenima hakata ning edasi järgmisel suvel. Teiseks on mulle kool meeldima hakanud, ehk selle pärast, et Naritsa seminaris oli mul õigus võib-olla niisama olen ära harjunud. Kolmandaks panin endale kevadsemestri kava paika, et mida soovin saada ning plaan näeb ette, et kolmapäevad ja reeded oleksid vabad. Oi, kus see oleks nunnu. Neljandaks planeerin vaiksel juba kevadist soojamaa reisi, kuupäevadeks 4.05-14.05. Viiendaks lootsin siiamaani minna nädalaks Levi laagrisse Mariliisi juurde ning teha talle üllatus oma kohaleilmumisega, mida ta arvatavasti siit loeb, kui ta peaks seda lugema. Kahjuks lumepuudusel jääb see ära. Kuuendaks olen ma kuu aega trenni teinud ja tunnen end päris hästi. Seitsmendaks olen viimastel päevadel mõelnud selle peale, et mul on päris hea visioon, kuidas peaks juhtima eesti suusatamise järelkasvu, aga selleks on vaja inimest, kes huvituks noorte arengust ning oleks heas mõttes fanatt. Siin peaks vist see nimekiri lõppema, aga kindlasti on midagi veel.
Mida ma sellel tiirul siis siin blogis kajastama hakkan ? Enamasti siis enda edusamme treeningutel või vahvatest seikadest nende läbiviimisel. Sellega seoses olen talveks seadnud eesmärgiks võistleda Estoloppetil, mille eesmärgid selguvad hiljem. Ma arvan, et hakkan konkureerima Pulleritsu blogiga, sest ka tema kajastab oma trenne ja võistlusi, aga mul on eelis. Nimelt loodetavasti edestan ma teda maratonidel. Teiseks kommenteerin ma vast ka talialade MK sarja võistlusi oma pilgu läbi ning mingil määral ka jalgpalli, aga seda väga ei viitsi, sellest teavad enamus niikuinii kõike.
Avapauguks on vast küll ja veel ning loodan, et see ei jää viimaseks.
Side lõpp !

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Loodan, et kajastamata ei jää ka biathlon ;)

    ReplyDelete
  3. Kui sa rajal oled, siis võid kindel olla, et ei jää ! ;)

    ReplyDelete
  4. Juhhuu, meeldiv kuulda! Ootan juba seda kriitikat ;)

    ReplyDelete