Monday, January 23, 2012

23/01/2012

Olete tagasi jõudnud mu blogilehele, kus on sisse viidud mõned muudatused. Panin mõne laheda pildi, mida uues arvutis leida võis ning lisasin läbi aegade külastatavuse ning võimaluse uue postituse korral saada email.
Hetkel on elu mind kandnud Tartusse, kus homme on ootamas Majandusteooria eksam, mis praeguste teadmiste juures jääks küll läbimata, aga homseni on veel väga palju aega. Süsteem on siis selline, et eksam ise annab 70% hindest ning ülejäänud 30% tulevad kontrolltööst. Neid oli kokku kaks ning kahest parem läks arvesse. Seega on mul all 18% ning vaja homme 32% saada. Minule teadaoleva info järgi on töös võimalik saada 120 punkti ning maksimumsoorituseks loetakse 100 punkti. Kui ma asjast õigest olen aru saanud, siis peaks ma saama homme aine läbimiseks 120st punktist 46. Aga üritan ikka varuga võtta, et pärast ei peaks samal päeval kahte järeleksamit sooritama.
Täna lugesin uudist, et Rene Zahknale, kes võitis kaks noorteolümpia medalit, määrati 500€ suurune preemia, siis mõtlesin, et kui palju rohkem vaeva ja raha selle alla ikka on pandud. Pakun, et summa on ikka kordades suurem. Praegu tahetakse uue paari suuskade eest poes 500€ ! Samal teemal mõtlesin juba siis, kui ta sõitu andis, et ta oleks pidanud enne starte tegema FBi seinale mingi postituse, et ''Õnnesoovid postitada siia, palun'' või midagi sellist, muidu on sein mingeid õnnesoove täis ja ära risustatud. Teiseks veel tähtsam asi, et trennis poistega sai arutatud, et nüüd saab Rene ükskõik, mis keha ta ise tahab, praeguses ühiskonnas on see staaride jahtimine ikka täiega moes. Tal pole küll autot, mis räägiks, aga tal räägivad medalid.
Mõtlesin küll, et enne Viru Maratoni on see viimane postitus, aga ei usu, et see nii ikka läheb. Praegu on siis seis selline, et vahepeal tegin 3 trenni, esimeses neist, pärast nappi uneaega olin natuke kinnine, et olnud vaba liikumist. Eile oli imehea kõik, andsin pähe ja pulss oli madal, super ! Täna hommikul siiski nii ei olnud, eile arvasin, et võib endast tugevamatega ka trenni minna, aga juba hommikul oli selline kahtlane, raske tunne ning see jätkus ka trennis. Loodame, et homme on parem päev. Lisaks tugevatele trennidele otsustasin lisada vormi parandamiseks väikestviisi unerežiimi - loodan nüüd iga päev 11 ajal voodisse minna ning uinuda. Nii peaks nii treeningutel kui ka võistlustel olema palju parem enesetunne.
Praegu mõtlen, et võiks siin igast teemadest kirjutada, näiteks MKst, aga pole mõtet liiga pikaks ajada. Järgmises postituses tuleb juttu laupäeval startivast Estoloppeti esimesest etapist Viru Maratonist.

No comments:

Post a Comment